OVER MIJ

De afgelopen 18 jaar heb ik mezelf ondergedompeld in de wereld van psychologie en spiritualiteit. Het heeft me altijd gefascineerd. Het heeft me geleerd om de wereld anders te bekijken. Ik heb ontdekt dat ik niet altijd de controle heb over een situatie, maar dat ik wel de controle heb over hoe ik denk. Daarnaast ben ik me ervan bewust dat mijn gedachtes en emoties mijn realiteit vormgeven.

Ik heb geleerd over liefde, over vriendelijkheid, dankbaarheid, compassie en de grootsheid die in ons schuilt. Stel je eens voor hoe de wereld eruit zou zien wanneer we minder zouden oordelen over onszelf en anderen. Diep van binnen houdt niemand ervan om te haten en niemand haat het om te houden van. In essentie zijn we samen 1.

De wereld veranderen kan ik niet alleen, maar wat ik wel kan doen is mijn verantwoordelijkheid nemen. Met deze reden gebruik ik mijn passies als deel van mijn missie om vanuit intuïtie en ervaring mijn kennis te delen. Ik verspreid liefde, compassie en lang bekende wijsheden. Ik geloof dat de wereld het hard nodig heeft en voel de roeping om wat ik heb meegekregen met hart en ziel door te geven.